Подробиці смерті Легкоступової: кому дістанеться спадок і як відреагували близькі

Смерть популярної російської актриси стала справжнім шоком для шанувальників творчості Легкоступової. Таємниця отримання травми ще більше змушує чіплятися за будь-яку інформацію, щоб дізнатися правду.

14 серпня 2020 року стало відомо, що в Москві померла знаменита співачка Валентина Легкоступова. Про це повідомила її дочка в Інстаграм. Як повідомлялося, Валентину напередодні знайшли у неї ж вдома з проломленою головою. Найімовірніше, вона пішла в запій зі своїм новим чоловіком.

Хто отримає спадок Валентини Легкоступової?

Смерть Валентини Легкоступової стала шоком для шанувальників

На це питання відповів правознавець Яніс Юкша. Він уточнив, що, оскільки у Легкоступової не було заповіту, то матеріальні блага розділять між собою найближчі родичі.

“Якщо немає заповіту, правонаступництво успадковують ті родичі черги, які вказані в законі. Є спадкоємці першої, другої, третьої і наступних черг. Взагалі черг дев’ять. Якщо немає спадкоємців попередньої черги, призиваються спадкоємці наступної “, – коментує правознавець.

Зараз поліція висуває тільки одну можливу версію отримання травми – впала у ванній. Однак правоохоронці затримали чоловіка Легкоступової, підозрюючи його в рукоприкладстві.

Також додамо, що друг російської співачки Валентини Легкоступової Вадим Манукян заявив, що в кар’єрних невдачах покійної була винна Алла Пугачова.