Лобода, Бузова, Сєдокова: знамениті жінки, які стали красунями тільки після пластики

Ці знаменитості не хочуть говорити про виконані процедури і пластичні операції. Однак порівнюючи фотографії різних років, зміни помітні неозброєним оком.

Варто відзначити, що всі ці зміни не зіпсували дівчат, а навпаки підкреслили їх переваги.

Анна Сєдакова

Седакова до і після пластики

Співачка ще будучи в складі групи «Віа Гра», виглядала зовсім інакше. Седакова зробила ринопластику і збільшила губи. Артистка каже, що пластична хірургія допомагає змінитися не тільки зовні, але і змінити себе зсередини, головне вчасно зупинитися.

Ольга Бузова

Бузова до і після пластики

Ще 10 років тому співачка красою не виділялася, а зараз вона підігнала свою зовнішність під сучасний еталон краси. З новим кольором волосся все просто і зрозуміло. Але ж є й інші істотні зміни, які навряд чи могли «вийти» природним шляхом. Так, дівчина змінила форму носа, збільшила губи і регулярно користується уколами краси.

Світлана Лобода

Лобода до і після пластики

Ще одна екс-учасниця гурту ВІА Гра завжди мала яскраву зовнішність. Згодом, звичайно, артистка себе удосконалила за допомогою лікарів і косметологів. Сама Світлана активно заперечує факт застосування пластики і заявляє, що робила операцію тільки один раз, коли їй треба було прибрати шрам і горбочок на носі. Однак якщо порівнювати фото раннього періоду, то можна помітити, що Світлана зробила собі не тільки ринопластику і, швидше за все, попрацювала над збільшенням губ.