Вдова Табакова Марина Зудіна не відчуває провину за те, що увела Олега з сім’ї

Цього літа Олег Табаков відзначав би 85-річний ювілей, а його оточення все ще не хоче приймати той факт, що він пішов назавжди. Найважче доводиться дітям і вдові Марині Зудіній. Вона не відчуває провину за те, що заради неї артист пішов з сім'ї.

Щоб хоч якось заглушити біль від втрати чоловіка у 2018-му, актриса повернулася в професію і зіграла роль в телесеріалі «Утриманки», де постала в новому для себе амплуа. Справа в тому, що Марина знялася в досить відвертих сценах, що породило масу питань щодо того, як би на таке відреагував Олег Павлович.

Варто зазначити, що про шлюб з Табаковим Зудіна все ще згадує з придихом, адже цього могло б і не бути — на момент їхнього знайомства артист був одружений на своїй першій дружині Людмилі Криловій.

Олег Табаков зі своєю першою дружиною Людмилою Криловою

Цілих 10 років пара приховувала свої відносини, але в підсумку чоловік прийняв рішення залишити сім’ю, щоб нарешті бути разом з коханою:

«Мене багато хто засудить, але я не відчуваю почуття провини, тому що нічого не руйнувала. Я втратила можливість двічі мати дитину і ніколи нікого в житті не дорікнула», — сказала Марина.

Марина і Олег в 1994-му

Ще до весілля під час роману з Олегом Павловичем вона робила аборти, оскільки була ще незрілою для того, щоб народжувати. До речі, між подружжям значна різниця у віці в 30 років. Коли Табаков розлучився з Криловою, Зудіна зважилася вийти на нього заміж, знаходячись в положенні.

Звичайно, як і в будь-якій парі, без труднощів не обійшлося, але вони все одно прожили в шлюбі цілих 23 щасливих роки. Зараз вдова присвячує себе доньці й сину.

Марина Зудіна з дітьми від Олега Табакова

14-річна Маша недавно вирішила, що піде по стопах батьків і буде актрисою, а 25-річний Павло пішов з театру імені батька після його смерті і став частіше зніматися для кіно.