Океан Ельзи і Бумбокс подають в суд на Зеленського та його офіс за крадіжку: всі подробиці

24 серпня на центральній площі Києва відбувся концерт до Дня незалежності України.

Організатори вибрали незвичайний формат попурі, де найпопулярніші знаменитості виконали легендарні пісні незалежної України. Не обійшлося і без казусів – практично відразу після виступу представники музичних груп “Бумбокс ” і “Океан Ельзи ” звинуватили творців заходи і Зеленського в тому числі в порушенні авторських прав.

Тепер виконавці та їхні продюсери мають намір судитися з місцевою владою, щоб довести свою правоту

«Як пояснити, що ” Вахтерам “- найвідоміша пісня групи, але точно не найголовніша, тим більше для такого свята? Як пояснити, що держава повинна служити прикладом, а не опудалом? Як пояснити, що повага до музиканта / поетові / артисту – це не нагороди, а розуміння того, що йому прикро стояти в одному ряду з деякими “колегами “? Такт і повагу або є, або їх треба забивати палицею », – емоційно пояснив продюсер« Бумбокса »Олексій Согомонов в коментарі журналістам.

Монатік
Монатік

Також обурився і лідер групи “Тартак ” Сашко Положинський, чию пісню також використовували на концерті без згоди автора. Музиканти заявляють – треки були використані не просто без згоди, їх навіть ніхто не питав.

Нагадаємо, 24 серпня на Софійській площі в Києві виступили Дмитро Монатік, Время и Стекло, MOZGI, Наталя Могилевська, Ніна Матвієнко, Тіна Кароль, Павло Зібров, Оля Полякова, Олег Винник, Дзідзьо, Джамала, Тарас Тополя та інші.

Вірка Сердючка
Вірка Сердючка

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.