«Валюха вже не та»: Престаріла Тетяна Кравченко з “Сватів ” виклала нове фото – шанувальники не впізнали

Серіал "Свати " є культовим в деяких країнах. Авторські права викупили десятки сусідів, щоб зняти свій ремейк. А на батьківщині артисти "Сватів " стали справжніми легендами.

67-річна Тетяна Кравченко, яка зіграла головну роль Валентини Будько, зараз продовжує зніматися. Головною її роботою і раніше залишаються “Свати “, адже в 2021 році очікується вихід заключного сьомого сезону. Днями вона порадувала шанувальників своїм фото, яке викликало подив.

“Розумна частка марнославства творчій людині взагалі необхідна. Вона в будь-якій професії потрібна … Йти вперед, бути кращим … “, – підписала фотографію сериальная “Валюха ” (орфографія і пунктуація передані без змін).

Шанувальники відзначили, що цей знімок говорить про те, що Кравченко сильно постаріла за той час, поки фанати не бачили її на екранах. Однак вони все одно відзначають, що в свої 67 років вона виглядає просто чудово.

Нагадаємо, раніше ми писали, що померлі герої серіалу “Свати “, які повинні були з’явиться в сьомому сезоні епізодично, будуть замінені іншими. Йдеться про Володимир Зельдін та Ользі Аросєвою, які за сюжетом зіграли маму і тата Ольги Миколаївни Ковальової.