Як дві сестри. Слава Камінська поділилася фото з мамою

Українська співачка Слава Камінська на своєму акаунті в Istagram опублікувала фото з матір'ю. На архівному знімку вони позують в домашній обстановці. І треба визнати, що і співачка, і її мама виглядають чудово.

«Слава, мама у Вас чудова і з гумором, і з вогником, і з любов’ю, і з турботою. Довгих років їй і міцного здоров’я », – пишуть в коментарях прихильники.

У тексті під фото Слава розповіла, що саме після розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським за підтримкою зверталася до мами.

«Коли жінка приймає рішення народити дитину, вона бере на себе відповідальність за все: своє здоров’я, кар’єру, фінансове благополуччя, виховання, щасливе майбутнє своїх дітей … ну і далі за списком. Так сталося з моєю мамою, яка самотужки, закотивши рукава, ставила на ноги двох дочок. І таки поставила! », – написала співачка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Жіноча «дружба» поза екраном: актриси, які ненавидять один одного в житті.

Нагадаємо, що Холостяк відмовився вручати троянду першого враження.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.