Волочкова в гамаку сіла на шпагат: гнучкості можна тільки позаздрити, Джигурда пускає слину

Епатажна російська балерина і шоу-діва Анастасія Волочкова нерідко радує аудиторію Інстаграма своїми акробатичними трюками.

Цього разу бізнес-леді і знаменитість залізла в гамак і сіла на шпагат так, що виблискували все її потаємні місця.

Епатажне фото блондинка в купальнику і прозорій накидці підписала так: “Прекрасне початок дня “. Як зрозуміло з геометкамі, Анастасія Волочкова в кінці літа вирішила відправитися на відпустку. На готелі не продешевила, і зупинилася в легендарному Rixos Sungate. І це незважаючи на те, що сьогодні у неї стався неприємний казус з банком. Судові пристави списали велику суму грошей – 200 тисяч рублів. Кошти були автоматично списані з карти без відома Насті. Про це докладніше вона розповіла в своєму пості.

Волочкова уточнює, що ці гроші у неї вже списували в квітні цього року, і вона повертала їх через суд. Історія нібито в тому, що її звинувачують в неоплачених податки. Хоча один раз суд вже визнав, що Настя не винна.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.