Де навчаються діти популярних зірок Ані Лорак, Ольги Фреймут, Свєти Лободи та інших знаменитостей і скільки це коштує

Діти знаменитих і багатих батьків не звільнені від обов'язкового отримання освіти в школі. Однак батьки не завжди вважають за краще звичайні загальноосвітні навчальні заклади.

Напередодні навчального року ми розповімо де навчаються діти і скільки за їх навчання віддають зіркові батьки.

Ревізор Оля Фреймут

Ревізор Оля Фреймут і її дочка Злата Мітчелл
Ревізор Оля Фреймут і її дочка Злата Мітчелл

Її дочка Злата Мітчелл зараз підліток. Але незважаючи на це розвиває себе як блогерша і публічна особа. Дівчинка часто відвідує світські раути, на вихідні їздить до Лондона і відмінно знає англійську мову. Тому не дивно, що звичайна загальноосвітня школа Златі не підійшла. А ось вчитися в елітній Печерській міжнародній школі – в самий раз. Там за рік навчання доведеться віддати 20 тис доларів. А при тому, що Фреймут відправляє туди не тільки Злату, а ще й свою молодшу дочку Євдокію, цінник доведеться помножити на два.

Ані Лорак

Ані Лорак і її дочка Софія
Ані Лорак і її дочка Софія

Вона віддала свою дочку в Павловську гімназію в Москві. Цей навчальний заклад вважається найпрестижнішим у всій Росії, тому й коштує недешево. Рік навчання там обійдеться зоряної мами в 30 тис доларів.

Світлана Лобода

Світлана Лобода і її дочка
Світлана Лобода і її дочка

Її єдина дочка Євангеліна також вирушила в Павловську гімназію, і тепер буде вчиться разом з донькою Лорак.

Анна Седокова

Анна Седокова і її діти
Анна Седокова і її діти

Вона вибрала для своїх дітей Ломоносовський школу. За індивідуальний підхід до кожної дитини тут беруть 158 тисяч рублів на місяць

Тарас Тополя

Тарас Тополя і його діти
Тарас Тополя і його діти

Фронтмен групи “Антитіла ” куди скромніше, ніж його колеги по сцені. Він хоч і відправив старшого сина Романа в спеціалізовану школу-дитсадок з поглибленим вивченням іноземних мов, але платити доведеться за все 8 тис грн.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.