Фотошоп або пластика. Фанати на фото не впізнали Наташу Корольову

Співачка Наташа Корольова на своєму акаунті в Instagram опублікувала нове фото. Реакція фанатів артистку не порадувала.

Розміщений у соцмережі знімок стане обкладинкою нового альбому 46-річна співачки. Вона вирішила випустити платівку з піснями, які раніше не чули шанувальники.

Велика частина підписників Наташі неоднозначно відреагували на пост. Деякі важко впізнали на фото популярну співачку, інші – подумали, що позує абсолютно інша людина. Шанувальники навіть знайшли спільні риси з Оленою Тємниковою і Глюкозою.

У коментарях вони писали, що пластичні операції роблять всіх людей схожими. Частина підписників вирішили, що в справа у фотошопі, з яким співачка «переборщила».

Писали також про те, що Наташа завжди публічно засуджувала пластику та інше втручання в природну красу, а тепер сама почала цим захоплюватися, приховуючи свою зовнішність і вік.

Хоча недавно співачка зізналася, що скоро їй таки доведеться звернутися до пластичного хірурга. Виконавиця впевнена в тому, що всім потрібно робити пластику, просто для когось цей період настає вже в 40 років, а у когось – в 60. Також вона поділилася, що усувати вікові недоліки вона буде ближче до 55 років.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Зірки, весільні фото яких не викликають захоплення.

Нагадаємо, що Тіна Кароль прокоментувала паніку навколо коронавірусу та розказала, яких порад лікарів притримується.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.