Фотошоп або пластика. Фанати на фото не впізнали Наташу Корольову

Співачка Наташа Корольова на своєму акаунті в Instagram опублікувала нове фото. Реакція фанатів артистку не порадувала.

Розміщений у соцмережі знімок стане обкладинкою нового альбому 46-річна співачки. Вона вирішила випустити платівку з піснями, які раніше не чули шанувальники.

Велика частина підписників Наташі неоднозначно відреагували на пост. Деякі важко впізнали на фото популярну співачку, інші – подумали, що позує абсолютно інша людина. Шанувальники навіть знайшли спільні риси з Оленою Тємниковою і Глюкозою.

У коментарях вони писали, що пластичні операції роблять всіх людей схожими. Частина підписників вирішили, що в справа у фотошопі, з яким співачка «переборщила».

Писали також про те, що Наташа завжди публічно засуджувала пластику та інше втручання в природну красу, а тепер сама почала цим захоплюватися, приховуючи свою зовнішність і вік.

Хоча недавно співачка зізналася, що скоро їй таки доведеться звернутися до пластичного хірурга. Виконавиця впевнена в тому, що всім потрібно робити пластику, просто для когось цей період настає вже в 40 років, а у когось – в 60. Також вона поділилася, що усувати вікові недоліки вона буде ближче до 55 років.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Зірки, весільні фото яких не викликають захоплення.

Нагадаємо, що Тіна Кароль прокоментувала паніку навколо коронавірусу та розказала, яких порад лікарів притримується.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.