Хто покинув “Танці з зірками ” перший? Ця пара вилетіла 6 вересня

На жаль, з 14 пар далі йдуть тільки 13.

6 вересня на телеканалі 1 + 1 показали другий ефір проекту “Танці з зірками “. Оскільки в першому епізоді пари тільки презентували себе, голосування глядачів не було і ніхто не вибув. Але вже з другої серії почалася жорстка баталія за перемогу. На думку суддів все пари виступили гідно, однак одній не вистачило балів.

Цього разу з шоу пішли Ілона Гвоздьова і Дмитро Танкович.

Таким чином на наступному тижні на паркет вийдуть 13 професійних хореографів і 13 популярних зірок українського шоу-бізнесу.

Найцікавіше в другому ефірі “Танців з зірками “

Джокером цього випуску став переможець попереднього сезону, гуморист і шоумен Ігор Ласточкин .

Ватажок “вовчих” знову вийшов на паркет: виступ Олега Винника на “Танці з зірками” 6 вересня . Як зазначила Катерина Кухар, це був динамічний виступ, але Винник все одно трохи недопрацьовує. Сам король вовчиць і його партнерка виступом залишилися задоволені і впевнені – у фіналі вони точно зможуть виступити.

Також галасу навели вагітні танці Ілони Гвоздьової знову обурили громадськість: “Ну куди з таким пузом?” .

Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович на другому ефірі

Не тільки учасники шоу можуть дивувати. Ведучі теж хочуть брати свою публіку епатажем. Наприклад, Тіна Кароль одягла “голе” плаття і притулилася до Горбунова : Катерина Осадча явно не оцінила цю близькість. Шанувальники почали жартувати – так до фіналу вона залишиться і зовсім в “костюмі Єви “.