Екс-дружина Віктора Павліка розповіла про давню мрію покійного сина: сьогодні місяць з дня його смерті

Сьогодні екс-дружина Віктора Павліка розповіла підписникам про давню мрію покійного сина. Лора Созаєва вирішила поділитися цим саме зараз, адже пройшов рівно місяць з моменту смерті Павла.

Молодий чоловік навчався в Академії Служби безпеки України, куди під час вступу необхідно здати норматив з бігу. За словами Лариси, вмовити дитину тренуватися самому було неможливо.

Щоб підтримати Пашу, любляча мати прокидалася о 6 ранку, будила його і бігла поруч, щоб він не сів десь в парку на лавці. Це при тому, що сама вона ненавидить бігати.

Лора Созаєва з сином

Коли хлопець поступив, то біг йому вже став подобатися, з цим і пов’язане його останнє бажання:

«Мріяв, коли одужає, бігти по набережній. А буквально за місяць до свого відходу він запитав: “Мам, а чому ти не бігаєш?”. “Біжу, Пашенько, біжу!”», — написала колишня дружина співака у себе в Facebook.

Користувачі мережі дуже зворушилися історією Лариси, тому в коментарях обсипали її словами підтримки:

  • «Лорочка, ви просто фантастична жінка!»;
  • «Бажаю вам сил і терпіння. Рух — це життя. Ви дуже сильна духом!»;
  • «Дякую за спогади. Ви молодець»;
  • «Ви надзвичайна! Для багатьох стали прикладом»;
  • «Така слабка і одночасно сильна жінка. Тримайтеся, ви зможете».

Хтось навіть просив Ларису написати книгу про те, як пережити таку втрату, на що вона відповіла так: «Не уявляю як… Але подумаю».

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва

Павло Павлік помер на початку серпня від важкої хвороби. Два роки виснажливої хіміотерапії не допомогли йому подолати рак — 20 червня його стан погіршився, а вже 7 серпня син Віктора Павліка помер на 22-му році життя.