Камалія розповіла, як сім’я хворіє: тіло викручує, кашляємо, у мами важке запалення, дівчатка переносять легко

Як дружина мільярдера Камалія не намагалася вберегти свою родину від Ковіда-19, але все захворіли і вже тиждень лікуються на самоізоляції.

Співачка враженнями поділилася на своїй сторінці в Фейсбуці. Нагадаємо, що Камалія навіть не повела дівчаток 1 вересня на урочисту лінійку, щоб подивитися, чи немає в школі заражених дітей і батьків. Вони з чоловіком вирішили на два тижні продовжити канікули своїм другокласниць-близнюкам, навчаючи їх будинку.

Але вже 6-го вересня у всіх стали проявлятися ознаки застуди – підскочила температура, з’явився кашель, задишка, ломота в тілі. Тести підтвердили коронавірус.

У всієї родини Камалії - коронавірус
У всієї родини Камалії – коронавірус

На сьогодні найскладніше становище у мами Камалії – у неї температура під 40, двостороння пневмонія, сильна слабкість. Жінку лікують вдома, лікарі повважали, що поки немає необхідності поміщати її в палату інтенсивної терапії, так як вдома все хворі теж.

У Камалії та Захура температура вже спала, кашель теж не сильний, але зате дуже сильно болить все тіло. Співачка поскаржилася, що дві ночі не спить – їй здається, що з неї повільно витягають жили і судини, так все болить.

У дівчаток симптоми були тільки в перший день, зараз вони відчувають себе добре. Доктора порадили всім побільше бувати на свіжому повітрі. Ось Камалія і зробила репортаж прямо з свого двору.

Вот как мы лечимся от Ковида 19! Всем хорошего настроения!

Opublikowany przez Kamaliyę Zahoor Sobota, 12 września 2020

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.