Леся Нікітюк потрапила в лікарню

Популярна українська ведуча Леся Нікітюк опублікувала на своєму акаунті в Instagram фото лікарняного ліжка.

Ще нещодавно артистка тішила фанатів новими відвертими світлинами з відпочинку в Єгипті. На своїй сторінці в соціальній мережі вона ділилася деталями про свій відпочинок, постила фото в купальнику та хизувалася своєю фігурою.

Через поширення корона вірусу артистка поверталася з відпочинку в спеціальній масці, а в аеропорту вона, як і інші пасажири, пройшла необхідний медичний контроль. Усі показники були в нормі. Відразу після вихідних Леся оприлюднила фото лікарняної палати.

Пост Лесі в соціальних мережах

Варто відмітити, що у цей період минулого року Леся Нікітюк теж перебувала в лікарні. Тож можна припустити, що саме у березні, ймовірно, у неї з’являється загострення хронічної хвороби або ж вона проходить планове обстеження.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Уроки від зірок. Яку зачіску зробити на тонке волосся.

Нагадаємо, що у мережі з’явилися перші фото сина Бабкіних після важкої хвороби.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?