Меган Фокс наряджає сина в сукні: фото хлопчика обговорює весь інтернет

Ноа, син голлівудської актриси Меган Фокс, приїхав на дитяче свято в образі Ельзи. Хто не в курсі, це казкова принцеса-милашка, яку люблять діти в усьому світі. На перший погляд, нічого незвичайного, якщо не враховувати, що Ноа - хлопчик, а не дівчинка.

Це вже не перший раз знаменита зірка Меган Фокс виходить у світ з сином, який дуже схожий на дівчинку. Офіційних заяв зірка ніяких не робить – поки мова про зміну статі не йде. Чому Ноа носить дівочі речі і відрощує волосся? Залишається загадкою.

Син Меган Фокс та Брайана Остина носить сукні

Одні кажуть, що це дитяча примха семирічного Ноа, сина Меган Фокс і Браяна Остіна Гріна. Інші приплітають до цієї історії теорію змови: кажуть, що актрисі заплатила пластичних хірургів за цю дикість, щоб вона прищеплювала в створення людей думку про зміну статі.

Тато і мама дозволяють хлопчикові носити сукні принцес, а це сильно привертає увагу до кожного його виходу з зоряного особняка в такому вигляді.

Носити сукні Ноа став в 4 роки, саме тоді американські папараці зробили перший скандальний знімок.

В одному з останніх інтерв’ю актриса Меган Фокс розповідала, що в школі над ним все регочуть і навіть в волелюбної Америці не приймають хлопчика-дівчинку.

Коментар Меган Фокс про сина:

«Ми з чоловіком віддали його в найліберальнішу школу для дітей-хіпі, але навіть там йому кажуть, що хлопчики не носять рожевий одяг або спідниці. Одного разу Ноа розповів, що хлопчаки сміялися, коли він увійшов в політиці в туалет, але йому було абсолютно все одно».

Як ви вважаєте – Меган Фокс і Брайан Остін винні в тому, що їх син любить жіночий одяг? Хлопчик все-таки вирішить змінити стать або ці витівки – характер, який він переросте?

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Користь та шкода манної каші: скільки можна їсти, щоб не погладшати

Нагадаємо, Анджеліна Джолі – вважається однією з найпопулярніших актрис Голлівуду і найкрасивішою жінкою світу. Мало хто знає, але в 2013 році Анджеліна зробила операцію на видалення молочних залоз . Все тому, що ризик розвитку онкологічного захворювання грудей у актриси становив 87%.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.