(Відео) Єдиний син Тіни Кароль від покійного чоловіка звернувся до маминих фанатів: Веня зростає татовою копією

Веніамін Огір, єдиний син Тіни Кароль, звернувся до армії маминих фанатів. Його співачка народила від покійного чоловіка Євгена Огіра, з яким прожила в шлюбі 5 років.

Улюблена багатьма українська артистка виховує дитину одна, оскільки в 2013-му її чоловік помер від раку шлунка. Від нього вона народила Веню, зараз йому вже 11, він живе і вчиться в Великобританії, але на канікули завжди приїжджає додому в Україну.

Однолітки не глузують над хлопчиком через те, що у нього немає тата, а вчителі не роблять йому знижку, навіть незважаючи на те, що він іноземець і що його мама — зірка.

Тина Кароль и ее покойный муж Евгений Огир
Тіна Кароль і її покійний чоловік Євген Огір

У Кароль є величезний фан-клуб, з яким вона сама підтримує зв’язок. Саме тому в мережі регулярно з’являються як нові фото і відео з її життя, так і архівні. На цей раз шанувальників зачарувало привітання «ФанТіни» з 15 днем народження від Веніаміна.

Тина с подросшим Веней
Тіна з підрослим Веніаміном

З огляду на те, що він не публічна дитина, то і перед камерою він злегка ніяковів, проте це анітрохи не зіпсувало ролик. Більш того, син співачки продемонстрував ідеальні знання англійської мови. Наводимо переклад його звернення:

«З днем народження, ФанТіна! Коротше, це Жемука, Соткан і якийсь незрозумілий ведмідь. Це полярний ведмідь, насправді, і ми святкуємо 15-річчя вашої приголомшливої групи. Спасибі за все! Ви просто суперські. Спасибі за всю вашу допомогу моїй мамі, за те, що виставляєте її фото, це дуже круто, і буквально за все, що ви робите. Спасибі. Бувайте!».

У коментарях прихильники поділилися емоціями від побаченого:

  • «Бальзам на душу просто, яка вимова!»;
  • «Дуже схожий на тата»;
  • «Чудова дитина! Діти — дзеркало своїх батьків»;
  • «Який милий хлопчик».
Тина Кароль
Тіна Кароль

Варто відзначити, що в одному з недавніх інтерв’ю Кароль зізналася, що не допомагає синові з домашніми завданнями, оскільки він вже на іншому рівні, причому не тільки в англійському:

«Просила, щоб підтягнув мій акцент, а він сказав, що не зможе, не витримає. Підколюємо один одного», — сказала знаменитість.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.