Прохання вразливим не дивитися: Слава Камінська опублікувала відео з операційної

На акаунті в Instagram солістки групи «НеАнгели» Слави Камінської з'явився ролик, на якому вона лежить під наркозом в операційній.

Популярна українська співачка ніколи не приховувала від шанувальником той факт, що користується послугами пластичних хірургів. І в підтвердження цьому виклала в соціальній мережі відео, де вона лежить на операційному столі і поступово входить під дію анестезії. Під медіафайлом співачка написала, що «вразливим людям з надмірною чутливістю прохання не дивитися».

Також вона написала, що відео зняла для того, щоб подивитися на себе з боку.

«Наркоз – справа тонка і судячи з моєї щасливою фізіономії, зовсім не страшне, якщо звичайно ви впевнені в своєму анестезіологу. Завжди хотіла подивитися на себе з боку, – пише Слава. – Заснула швидко, прокинулася з питанням: Чому у мене не виходить сміятися? Ось що у людини в голові? Хіхонькі та хахонькі».

До речі, Слава тримає інтригу, що ж саме вона змінювала в своїй зовнішності. Натомість вона запропонувала підписникам на вибір кілька варіантів. «Змінила стать, ліпосакція, вирішила виспатися, видалила зайві ребра (щоб бути стрункішою, ніж Вікі), повернула цноту, життя з чистого аркуша, виривала гланди, просто люблю наркоз», – посміялася артистка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як склалося життя дівчинки, яка заспівала Зозулю на Голосі.

Нагадаємо, що Холоденко, Федишин, Джамала та інші українські зірки відреагували на карантин.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.