У тяжкохворого Бориса Корчевнікова поповнення в родині: «Вже давно багатодітний»

У відомого російського телеведучого Бориса Корчевнікова поповнення. Незважаючи на важку хворобу зірки, радість в житті все ж є.

Як активний користувач соціальних мереж, герой нашої сьогоднішньої статті регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео. На цей раз він показав кадр з чергових хрестин.

Борис давним-давно мріє про сім’ю та дітей, але свою другу половинку він поки не зустрів. Саме тому батьківську любов артист дарує похресникам, яких у нього вже четверо.

На свіжому знімку священик тримає дитину над купіллю, а поруч з ним стоїть Корчевніков. Що примітно, малюк посміхається і зовсім не плаче, як це часто буває під час обряду хрещення.

У коментарях ведучого програми «Доля людини» тут же обсипали безліччю поздоровлень і приємних слів:

  • «Ви просто природжений хрещений!»;
  • «Думаю, що ви вже багатодітний»;
  • «Вітаю! Щастя вам і здоров’я!»;
  • «Ви з малюком однаково посміхаєтеся. Так мило!»;
  • «Борис, ви весь світитеся від щастя, дай Бог вам здоров’я!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Нагадаємо, буквально днями Корчевніков вперше зізнався в проблемах зі слухом через перенесену операцію з видалення доброякісної пухлини головного мозку. Нещодавно з’явилися новини про те, що наслідки того хірургічного втручання почали проявлятися, але сам герой статті ніяк це не коментував.

Борис Корчевников
Борис Корчевніков

Нарешті у випуску «Долі людини» з композитором Ігорем Крутим Борис прямо сказав, що погано чує. Всі пов’язані з цим подробиці читайте тут.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.