Після скандалу зі зрадою Тарзан в півтора рази підняв ціни на свої шоу: недешеве задоволення

Чоловік Наташі Корольової Тарзан під шумок історії зі зрадою збільшив вартість своїх виступів. Тепер за приватне шоу Сергій Глушко просить 6,5 тисячі євро.

Відразу після скандалу зі зрадою Сергія Глушко співачці Наташі Корольовій з’явилася версія, що вся історія вигадана і подружжя це затіяли для залучення уваги до своєї персони. Приводом для таких роздумів стало те, що Наташа Корольова буквально в процесі розпалу скандалу анонсувала свою нову пісню «Червона помада».

Після скандалу зі зрадою Корольова і Тарзан почали заробляти більше

Скандальна історія привернула увагу до зоряної пари, а особливо до Наташі Корольової. Тепер попит на неї, як на співачку, виріс в рази і її рейтинг різко злетів. При цьому популярність Тарзана трохи впала, але це не завадило йому збільшити вартість приватних виступів. Раніше за шоу Тарзана потрібно було заплатити 4,3 тисячі євро, а зараз – 6,5 тисячі євро.

Тарзан і Корольова заробили на історії зі зрадою
Тарзан і Корольова заробили на історії зі зрадою

Всі факти дійсно вказують на те, що чоловік і жінка розіграли історію з зрадою для хайпа, підвищення рейтингів і заробітку. Варто відзначити, що сам Тарзан і Корольова заперечують це. Пара нещодавно вперше дала інтерв’ю Ксенії Собчак, де відверто розповіла про те, що між ними сталося. Подружжя стверджує, що зрада дійсно була, але вони ні в якому разі не хотіли виносити цю історію на публіку. Крім того, Корольова обурена тим, що на головному російському каналі «Перший канал» зняли не одну скандальну передачу про зраду Тарзана, незважаючи на те, що вона була категорично проти.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.