Дмитро Нагієв скаржиться, що на нього не звертають уваги молоді дівчата

Один з найпопулярніших акторів і телеведучих сучасності Дмитро Нагієв нарешті зізнався, чому у нього до цих пір немає дружини.

Станом на 2020 рік Дмитро Нагієв – один з головних холостяків країни. Колись він був одружений на журналістці Аліні Шер. Пробули в шлюбі вони з 1986 по 2010 роки. З тих пір нікого для сім’ї Нагієв так і не знайшов, хоча має натовпу фанаток по всій Росії і далеко за її межами.

Своїм головним мінусом лисий Дмитро Нагієв вважає відсутність почуття гумору

Виявлена позашлюбна дочка Нагієва

Не допомогло навіть те, що він довгий час знімався в комедійних серіалах і навіть був провідним комедійних шоу.

«З жінками все складно, але я не один. Я напишу книгу про своє особисте життя, щоб люди поридати і поплакали. Чесно. У моєму віці не доводиться розбиратися і вибирати жінок. Я радий усім перехожим », – прібедняясь розповів артист.

Хоча варто сказати, що Нагієв взагалі не любить говорити про своє особисте життя, тому будь-який виступ на публіку і розповідь про особисті переживання – публічна сповідь. Перед камерами і шанувальниками Дмитро завжди приміряє маску мужнього, зухвалого, незалежного. Тому йому дуже добре далася роль “фізрук ” в однойменному серіалі.

Дмитро Нагієв

Більше про самотніх знаменитостей – успішних чоловіків і жінок, які не змогли знайти другу половинку, – ви можете дізнатися в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.