Поки Настя Каменських не бачить: Потап запалив з гарячою брюнеткою і показав все, на що він здатний

Репер і продюсер Потап станцював запальний танець тверк з шикарною брюнеткою і це була не його дружина Настя Каменських.

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських є активними користувачами соціальних мереж. Вони регулярно публікують свіжі фотографії і відео для своїх шанувальників.

Цього разу Потап опублікував в своєму Інстаграмі веселе відео для популярного додатка TikTok. У ролику Потап разом зі своєю юною підопічною Мішель Андраде влаштували справжній танцювальний батл по тверку. Вони ритмічно рухалися під музику, а в кінці – інтенсивно потрясли своєю п’ятою точкою на камеру.

Користувачі Мережі сплутали юну Мішель Андраде з Настею Каменських

Підписники артиста залишилися в захваті від запальних танців свого улюбленця, а молоду співачку болівійського походження Мішель Андраде порівняли з Настею Каменських. «Я думала це Настя, як вони схожі», «Мішель тут на Каменських схожа», «Потапу пора в” Танці з зірками “», «Потап красавчик! Тверк – твоя стихія », – прокоментували підписники.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.