Коротун і шпала: історія любові Юрія Горбунова і Катерини Осадчої, яка залишилася за кадром – Катя вперше плакала на публіку

Цю пару відомих телеведучих об'єднала робота, і дозволила їм бути трохи більше, ніж просто колегами по знімальному майданчику.

Смілива Катерина Осадча та харизматичний Юрій Горбунов – одна з завидних пар українського шоу-бізнесу. Але як же вони познайомилися?

Довгонога Катерина Осадча прийшла на канал 1 + 1 ще 12 років тому і відразу стала ведучою програми «Світське життя». До слова, це шоу вона веде до сих пір, і в 2020 році йому виповнилося 15 років.

Катя Осадча
Катя Осадча

У чому секрет високих рейтингів і популярності? Своїми гострими питаннями провідна заставала зненацька українських і зарубіжних зірок і політиків. Горбунов був голосом і обличчям каналу ще з 2006 року.

Юрій Горбунов та його дружина Катя Осадча
Юрій Горбунов та його дружина Катя Осадча

У 2012 році Осадча стала паралельно вести ще й шоу “Голос. Діти “, де її партнером став не менш відомий телеведучий Юрій Горбунов. Саме з того моменту і почалася їх зворушлива романтична історія.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

5 років тривав таємний роман Горбунова і Осадчої, і лише в 2017 році вони вирішили розповісти про це публіці

Катя Осадча - справжня леді
Катя Осадча – справжня леді

В цьому ж році народився їхній єдиний спільний син Іван.

Юрій Горбунов та Катя Осадча провели літо на пляжі
Юрій Горбунов та Катя Осадча провели літо на пляжі

Зараз пара щасливо живе разом, працюють на телеканалі 1 + 1. В їх союз довго не могли повірити, адже у них настільки різні характери і темпераменти. Та й навіть зовнішні параметри – Катерина – висока, а Юра – маленький. Але всупереч всім пересудів вони живуть щасливо і подають приклад іншим.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.