Продюсер Світлани Лободи прокоментувала роман підопічної з Тіллем Ліндеманном: “Це не вигадка “

На Ютуб-шоу "Обережно, Собчак" прийшла продюсер знаменитої української і російської співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна.

Природно, Ксенія Собчак не змогла пройти повз теми з романом Лободи і соліста Рамштайн. Ксенія поцікавилася у Нателлою чи правда це. Продюсер розповіла, що втручатися в особисте життя свого начальника вона не хоче і не планує. Однак сказати може лише одне – це не є піар ходом або продюсерської вигадкою.

Нателла Крапівіна і Світлана Лобода

Нагадаємо, близько року тому в мережі з’явилися чутки про те, що Світлана Лобода і учасник групи Rammstein Тілль Ліндеманн складаються у відносинах. Пізніше Лобода повідомила про вагітність і народила дочку. Дівчинку назвала Тільда, скоріш за все, саме на честь свого коханого.

Світлана Лобода

Однак ні Світлана, ні Тілль свої взаємини ще ніяк не коментували. Найімовірніше, дочка поки не в тому віці, щоб цікавитися хто її тато. Але шанувальники впевнені – прийде час, і вона обов’язково запитає про свого батька. А може навіть і розповість публіці.

Світлана Лобода

«Мені подобається ореол таємничості навколо Свєтін життя. Я не вважаю це продюсерської історією, це пов’язано з особистим життям мого артиста і не хочу це коментувати.

Лобода потрясла новим вбранням

Вона ж все тобі розповіла в інтерв’ю? Я взагалі не хотіла б цю тему коментувати, тому що ми її потім не узгодимо », – відмовлявся продюсер знаменитої української і російської співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна.