Вікторія Булітко і Євген Сморигін з «Дизель шоу» святкують важливу дату: 10 років разом

Актори «Дизель шоу» Вікторія Булітко і Євген Сморигін святкують важливу дату — у парочки творчий ювілей. Вони разом рука об руку вже 10 років.

Героїв нашої сьогоднішньої статті пов’язує любов до гумору і улюблений телевізійний проект. Їх екранні відносини зародилися в 2010-му, а значить у них практично олов’яне весілля.

За лаштунками шоу «Хто зверху?», де один з одним борються зіркові команди чоловіків і жінок, Сморигін розповів, що з усіх партнерок по сцені біль за все йому до душі грати саме з Булітко:

«Мені з Вікою комфортно. Ми відчуваємо один одного, підтримуємо, і взагалі дуже схожі».

Сморигін та Булітко на сцені

Точно такої ж думки дотримується і сама Вікторія, до того ж у них дні народження практично в один день: у неї 25 січня, у нього — 28 січня:

«Ми навіть часто відзначаємо його разом, так просто дешевше», — пожартувала гумористка.

Вікторія Булітко

Що стосується того, хто був ініціатором зародження їх творчого дуету, то всю ініціативу на себе взяв Євген. Більш того, як раз таки за його рекомендацією Булітко і потрапила до складу акторів «Дизель шоу».

Виявляється, коли в проект набирали дівчат, враховували поради Жені — хто на його думку талановитий, хто стане тією самою родзинкою. Ось він і порадив Віку.

Євген Сморигін

Також сама вона дуже тепло відгукується про всю команду шоу, включаючи не тільки колег по сцені, а й продюсерів, режисерів, авторів, знімальну групу та всіх інших:

«Я працюю в тій компанії, в якій мені подобається все від початку і до кінця».