Одягти Винника, нафарбувати очі Поляковою та вступити в відро з Тіною Кароль – як виглядати на всі 100? Зоряний рецепт

Зірки першої величини, коли домоглися значних висот у своїй кар'єрі, починають замислюватися про відкриття якогось свого бізнесу.

Це не дивно, адже виступати з хорошою фігурою, підтягнутим особою і мелодійним голосом можна до певного віку, а заробляти гроші потрібно буде якось і після відходу зі сцени. Тим більше, якщо є свій бізнес, то і дітям дістанеться фінансів. В основному, зірки відкривають або виробляють щось під своїм брендом – точніше, брендом свого імені.

До-до-шоурум

Шоурум Наді Дорофєєвої
Шоурум Наді Дорофєєвої
Шоурум Наді Дорофєєвої
Шоурум Наді Дорофєєвої

Так, наприклад, солістка групи “Время и стекло ” Надя Дорофєєва шиє одяг під брендом “До До “, а ще у неї є До-До-канцелярія і До-до-шоурум, де всі бажаючі можуть приміряти її одяг і щось собі купити.

Магазин імені себе коханого

Інтернет магазин Олега Винника
Інтернет магазин Олега Винника

У Олега Винника є цілий інтернет-магазин, де ви можете вибрати не тільки одяг з його ініціалами, а ще й деякі аксесуари і корисні речі – маски, блокноти, парасольки, термокружки, шкарпетки і багато чого іншого.

Очі як у Олі Полякової

Туш Олі Полякової
Туш Олі Полякової

Ефектна Оля Полякова вирішила підійти з іншого боку, і пропонує своїм фанатам, а точніше фанаток купити туш від суперблондинки. Advena by Оля Полякова Туш для вій коштує всього близько трьохсот гривень. За відгуками, стійка і не розмазується.

Чим пахне Тіна Кароль?

Духи Тіни Кароль
Духи Тіни Кароль

А Тіна Кароль продає парфуми з ароматом .. себе. Коштують вони 1200 гривень. Купити їх можна на сайті “Бомонд “. В описі сказано, що саме так ніжно і грайливо Тіна бачить всіх дівчат і жінок, тому зважилася випускати парфуми під своїм ім’ям.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.