Рокерша Юлія Саніна назвала, кого хотіла б побачити разом з собою у фіналі “Танців з зірками “

Епатажна фаворитка і претендентка на перемогу в сьомому сезоні "Танців з зірками " Юлія Саніна впевнена - вона потрапить до фіналу і цілком собі зможе завоювати цей хореографічний кубок.

У цьому випуску Саніна зі своїм партнером Дмитром Жуком танцювали Квикстеп. Варто зазначити, що у Дмитра Жука був коронавірус, тому два випуски поспіль Саніна танцювала з колишнім учасником Дмитром Дікусаром. Тепер “рідний ” партнер рокерші нарешті повернувся.

Юлія Саніна в цей вечір двічі виходила на паркет – з Дмитром Жуком і з власним батьком

Сьогодні в проекті “сімейний день “, тому артисти виходять виступати зі своїми дітьми або батьками. Вперше за багато років на сцені Юлія Саніна показала свого тата, і навіть поділилася, як він зворушливо називає свою дочку “Юся ” – називав так в дитинстві і називає зараз.

Вони виконували свій Квикстеп під композицію The New Burlesque Show Band – Show Me How You Burlesque.

Попередній номер Юлії Санін з Дмитром Дікусаром і Женею Котом – гаряче аргентинське танго

З огляду на те, що на сьогоднішньому шоу очікують вильоту Наді Мейхер, Юлія Саніна поки теж слабкіше, ніж її найближча конкурентка Санта Дімопулос. Щоб підтримати свого кумира, не забудьте відправити за нього СМС або зробити дзвінок. Номер пари Юлії Санін та Дмитра Жука – 02.

До слова, Юлія Саніна обмовилася, що в фіналі хотіла б бачити не Санту і не Надію, а кого-то з чоловіків. Напевно це тому, що пари з чоловіками порядком слабкіше, і у неї так буде більше шансів перемогти.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.