Танці з зірками: спокусливе фото від Катерини Кухар і інтригуючий анонс від організаторів шоу

Напередодні нового випуску шоу "Танці з зірками ", судді та організатори нагадують про проект. Хтось - красивим фото, хтось деталями нових виступів учасників. Всі подробиці читайте далі

Прима-балерина Катерина Кухар вирішила порадувати шанувальників в Instagram новими фото в обтягуючому костюмі з шикарним декольте.

У підписі до фотографій вона ділиться думками з приводу фізичного стану учасників танців з зірками після 3-х місяців виснажливих тренувань. А також нагадує, що всього 3 ефіри відокремлюють нас від моменту, коли стане відома пара переможців.

Не забувають нагадувати про майбутній ефір і організатори проекту. Так, днями на офіційній сторінці “Танці з зірками” в Instagram опублікували пост, де розкрили секрети 12-го ефіру. У випуску, який вийде цієї неділі о 21:00 пари станцюють відразу 3 танці.

Перший танець – зі своїм партнером, другий – з одним із членів журі і, нарешті, третій – танець “за життя”, який випаде парі методом жеребкування.

У новому випуску ви зможете помилуватися чутливої румбою, запальною самбою, незвичайним балетом і розкішним віденським вальсом у виконанні улюблених зірок і суддів.

Крім того, в зв’язку з введенням карантину вихідного дня прямі ефіри шоу будуть проходити без глядачів – про це також повідомили на офіційній сторінці.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?