Їх залишилося тільки 6: Скандал на 4-му випуску Холостячки, День народження і виліт двох претендентів

«Холостячка» триває: Ксенія Мішина вже чотири випуски поспіль вивчає кандидатів в женихи, а вони тільки дивують публіку і головну зірку шоу своїми витівками.

Наприклад, після недавнього випуску від 13 листопада в мережі з’явилося відразу кілька сенсацій. Слова і дії чоловіків часом шокували актрису, але і вона сама веде себе часом дивно – Ксенія, ну хто перед майбутнім чоловіком лізе цілуватися з іншим (?!), хоч би і в рамках акторського ремесла?

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Конкурс не вдався

Не дивно, що найбільше уваги привернув урок «сценічного мистецтва», організований Ксенією для залицяльників – мовляв, вона хотіла їх познайомити зі своїм ремеслом, через якого часом доводиться цілуватися з партнерами по знімальному майданчику.

 ""

Хлопцям таке не сподобалося, і на екрані раз у раз мелькали незадоволені вирази облич. Адже «Холостячка» і так багато в чому ставить під сумніви традиційні гендерні ролі, дозволяючи «слабкій» статі перебирати кавалерами, а тут ще й майже «приниження» перед усією країною …

 ""

Іменинник

Трохи розрядило обстановку свято на проекті – у одного з учасників, Андрія Рибака, на четвертий тиждень шоу випав день народження. Головна героїня не забула про подарунок – і вирішила презентувати хлопцеві брендову футболку, а ще порадувати своєю увагою на особистому побаченні. Зустріч пройшла яскраво і весело – пара каталася на дошці по морю, тримаючись за мотузку, прив’язану до яхти.

Побачення з іменинником Андрієм Рибаком
Побачення з іменинником Андрієм Рибаком

Брехунам тут не місце

Але варто було Андрію перестати бути центром загальної уваги, розгорнувся скандал навколо іншого учасника.

Назар Дзівульскій
Назар Дзівульскій

На груповому побаченні став відомий один з «слизьких» фактів про Назаре Дзівульском – виявляється, в минулому він колись кинув свою дівчину і новонародженого сина буквально через тиждень після народження хлопчика. Цілий спектр емоцій (від обурення до образи) переповнив Ксенію, так що Назару показали на вихід.

Не зійшлися в поглядах

Але виключення одного учасника не стало перешкодою для ще одного догляду – в рамках церемонії троянд Мішина вирішила попрощатися з Іллею Рибальченко. В ході однієї з бесіди хлопець міркував про своє розуміння невірності, і його слова виявилися чужі погляду Ксенії. Так що вона прийняла рішення, що Іллі буде краще покинути проект – занадто вони різні. Бізнесмен прийняв цю новину спокійно і подякував дівчину за увагу.

Ілля Рибальченко
Ілля Рибальченко

Тепер на проекті всього 6 чоловіків: Євген Ковтуненко, Олександр Еллерт, Ігор Бабко, Андрій Рибак, Олексій Тригубенко, Андрій Шатирко.

Решта учасники
Решта учасники

Вибір у актриси залишився невеликий, але, судячи з усього, вона не засмучується. Навпаки – чим ближче до фіналу, тим ближчі їй духовно кандидати, а значить, що шанси знайти відповідну партію ростуть. За подальшим розвитком подій можна спостерігати ввечері кожної п’ятниці на каналі СТБ.

 

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.