Їх залишилося тільки 6: Скандал на 4-му випуску Холостячки, День народження і виліт двох претендентів

«Холостячка» триває: Ксенія Мішина вже чотири випуски поспіль вивчає кандидатів в женихи, а вони тільки дивують публіку і головну зірку шоу своїми витівками.

Наприклад, після недавнього випуску від 13 листопада в мережі з’явилося відразу кілька сенсацій. Слова і дії чоловіків часом шокували актрису, але і вона сама веде себе часом дивно – Ксенія, ну хто перед майбутнім чоловіком лізе цілуватися з іншим (?!), хоч би і в рамках акторського ремесла?

Ксенія Мішина

Конкурс не вдався

Не дивно, що найбільше уваги привернув урок «сценічного мистецтва», організований Ксенією для залицяльників – мовляв, вона хотіла їх познайомити зі своїм ремеслом, через якого часом доводиться цілуватися з партнерами по знімальному майданчику.

Хлопцям таке не сподобалося, і на екрані раз у раз мелькали незадоволені вирази облич. Адже «Холостячка» і так багато в чому ставить під сумніви традиційні гендерні ролі, дозволяючи «слабкій» статі перебирати кавалерами, а тут ще й майже «приниження» перед усією країною …

Іменинник

Трохи розрядило обстановку свято на проекті – у одного з учасників, Андрія Рибака, на четвертий тиждень шоу випав день народження. Головна героїня не забула про подарунок – і вирішила презентувати хлопцеві брендову футболку, а ще порадувати своєю увагою на особистому побаченні. Зустріч пройшла яскраво і весело – пара каталася на дошці по морю, тримаючись за мотузку, прив’язану до яхти.

Побачення з іменинником Андрієм Рибаком

Брехунам тут не місце

Але варто було Андрію перестати бути центром загальної уваги, розгорнувся скандал навколо іншого учасника.

Назар Дзівульскій

На груповому побаченні став відомий один з «слизьких» фактів про Назаре Дзівульском – виявляється, в минулому він колись кинув свою дівчину і новонародженого сина буквально через тиждень після народження хлопчика. Цілий спектр емоцій (від обурення до образи) переповнив Ксенію, так що Назару показали на вихід.

Не зійшлися в поглядах

Але виключення одного учасника не стало перешкодою для ще одного догляду – в рамках церемонії троянд Мішина вирішила попрощатися з Іллею Рибальченко. В ході однієї з бесіди хлопець міркував про своє розуміння невірності, і його слова виявилися чужі погляду Ксенії. Так що вона прийняла рішення, що Іллі буде краще покинути проект – занадто вони різні. Бізнесмен прийняв цю новину спокійно і подякував дівчину за увагу.

Ілля Рибальченко

Тепер на проекті всього 6 чоловіків: Євген Ковтуненко, Олександр Еллерт, Ігор Бабко, Андрій Рибак, Олексій Тригубенко, Андрій Шатирко.

Решта учасники

Вибір у актриси залишився невеликий, але, судячи з усього, вона не засмучується. Навпаки – чим ближче до фіналу, тим ближчі їй духовно кандидати, а значить, що шанси знайти відповідну партію ростуть. За подальшим розвитком подій можна спостерігати ввечері кожної п’ятниці на каналі СТБ.