facebook

Як живуть зараз, чим займаються актори популярного в 90-е “Шоу Довгоносіків “

У 90-тих на вітчизняному телебаченні з'явилося багато нових гумористичних програм - тепер глядачів радував не тільки Задорнов і Петросян, а й молоді, «свіжі» коміки. Одним з найяскравіших проектів стало створене в 1996 році «Шоу Довгоносиків».

Талановиті артисти, гострі жарти і запам’ятовується зовнішній вигляд – довгі накладні носи під стать назві програми – привертали увагу як дітей, так і дорослих, так що передачу із задоволенням дивилися довгі роки.

У чому була привабливість цього незвичайного проекту

Гумор у «Довгоносиків» був незвичайним – на межі абсурду і страхітливої точності, адже теми піднімалися найчастіше злободенні. Сценки одночасно і висміювали те, що відбувається навколо, і розкривали важливість багатьох моментів – наприклад, відомий епізод «Пожежні 01» був скоріше освітнього характеру. Але більшість смислів все-таки залишалися дітям незрозумілими.

Кадр з шоу

Поки вони сміялася над кумедними дядьками і їх дурними виразами обличчя, батьки розуміли і глибоко сумну основу гумору – в 90-ті жити було важко, і все навколо занадто невесело нагадувало абсурд. Проте, як раз шоу дарувало можливість відволіктися і посміятися від душі, то результат у сценок був майже завжди оптимістичним.

Епізоди зазвичай тривали близько хвилини-двох, а персонажі в них говорили на «суржиком» в своєму самому яскравому прояві – через суміші української та російської мов дивитися програму вдавалося глядачам майже по всій СНД. Нерідко для зйомок запрошувалися відомі актори чи співаки, і знаменитості додавали щось своє в те, що відбувається.

Лоліта і Цекало в «Шоу Довгоносиків»

Шоу мало особливим магнетизмом через свою невимушеності, старанність і, природно, незабутнім «носіщам» по центру обличчя героїв.

Актори-довгоносики і їх долі

Віктор Андрієнко

Він був головним режисером і героєм шоу. Акторові вдалося геніально використовувати суржик в сценках, вже сама розмова викликав сміх.

Герой Віктора Андрієнко

Зараз чоловік продовжує свою тфорческую діяльність, знімає фільми, озвучує мультики, а також написав кілька дитячих книг.

Валентин Опалєв

Відомий комедійний актор, якого ми могли бачити в Маски-шоу, найбільш запам’ятався в ролі доктора Ватсона.

Валентин Опалєв в «Шоу Довгоносиків»

Зараз 62-річний Опалєв так само багато знімається, режисирує фільми, виступає постановником і пише сценарії.

Валентин Опалєв

Тамара Яценко

Єдиною жінці в шоу доводилося грати все жіночі ролі. Особливо вдало їй вдавалося зображувати страждальницю Дездемону.

Тамара Яценко

Зараз актрисі 65 років, але вона продовжує грати в театрі і знімається в кіно, коли запрошують.

Тамара Яценко сьогодні

Василь Бендас

Неординарна зовнішність актора зробила кожна його поява в кадрі цікавим і смішним. Справа в тому, що вже дорослих актор має зріст всього 136 см.

Актори “Шоу Довгоносиків”

Зараз 44-річний актор рідко з’являється на екранах. Його остання роль – в першому українському фентезі “Чарівнолісся”. Василь каже, що сумує за хорошу роботу.

Василь Бендас

 

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.