Як подорожувати по світу, не встаючи з дивана? Найкращі тревел-шоу

Сьогодні в інтернеті і на ТБ є величезна кількість шоу, які можна подивитися, і дізнатися більше про життя в інших країнах і на інших континентах.

Вони вважаються розважальними, пізнавальними, так і просто відмінно підходять до “фонового ” перегляду під час роботи або прибирання. Але є і ті програми, які “фоновими ” назвати просто язик не повертається. Це ті самі легендарні тревел-шоу, завдяки яким можна подорожувати, не встаючи з дивана. Що можна подивитися? Наш топ спеціально для вас.

ле Маршрутка

Тревел-шоу Ле Маршрутка
Тревел-шоу Ле Маршрутка

Шоу для тих, хто хоче почати з малого. Це українське туристичне шоу, зараз виходить вже другий сезон. За задумом, телеведуча Леся Никитюк їздить в найвіддаленіші куточки нашої країни, щоб показати українцям – не потрібні закордонні курорти за всі гроші світу. Можна круто відпочити і на батьківщині. До слова, Леся Никитюк – екс-ведуча “Орел і решка “, тому вона точно знає як правильно вести подібні шоу.

Орел і решка

Тревел-шоу Орел і решка
Тревел-шоу Орел і решка

Про цю програму взагалі можна було б і не нагадувати, адже її знають навіть ті, хто не цікавиться подорожами й не дивиться телевізор. У цьому шоу ви можете побачити всі секрети, які таїть в собі світ. Ведучі змінюються в залежності від сезону.

Світ навиворіт

Тревел-шоу Світ навиворіт
Тревел-шоу Світ навиворіт

Проект українського виробництва, який прославився на весь світ. Знаменитий журналіст і мандрівник Дмитро Комаров чого тільки не робив за своє життя – і купався в річці з акулами, і їв приготовлений статевий орган коня, і … не будемо спойлерити! Включайте в Ютубі будь-який сезон шоу “Світ навиворіт ” і насолоджуйтеся переглядом. Там ви побачите не красиву картинку для туриста, а реальне життя.

Життя інших

Тревел-шоу Життя інших
Тревел-шоу Життя інших

Рівно як і Дмитро Комаров, телеведуча Жанна Бадоєва в своєму шоу “Життя інших ” намагається показати іншу сторону життя в популярних туристичних країнах – медицину, освіту, соціальну сферу, роботу і так далі. І у неї виходить це відмінно, адже все шоу – пізнавальні, корисні та цікаві.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.