Старі нові новини: Леся Никитюк в трамваї зійшла з рейок

Ведуча Нового каналу Леся Никитюк потрапила в трамвайне ДТП. І де? Посеред чистого поля!

Не може наша Леся без пригод! Ще влітку вона потрапила в екзотичне ДТП, але не признавалася. Тільки коли чергова передача Le Маршрутка вийшла в ефір, з’ясувалося, що подорожую по Прикарпаттю Леся в черговий раз потрапила в дорожньо-транспортну пригоду.

Леся Никитюк в карпатському трамвайчику
Леся Никитюк в карпатському трамвайчику

В рамках показу місцевих визначних пам’яток Леся зі своєю командою вирішила покататися по вузькоколійці, по якій їздить невеликий екскурсійний раритетний трамвай.

Подорож в трамвайчику
Подорож в трамвайчику

Весь маршрут має протяжність 13 км, але він так тягнеться, що дорога займає цілих 4 години. Пішки можна набагато швидше дійти, але не так цікаво. Їхали вони собі, як раптом сталася НП – трамвайчик зійшов з рейок! Скільки років їздив – нічого, а як Леся сіла – зразу подія! Добре, що ніхто не постраждав. Перелякалися і все.

Ось так виглядає трамвайчик і Леся в ньому до ДТП
Ось так виглядає трамвайчик і Леся в ньому до ДТП

Довелося всім виходити і чекати, поки приїде ремонтна бригада і поставить трамвай назад на рейки. Тоді і поїхали далі.

Леся в Карпатах
Леся в Карпатах

Народ надовго задумався – чого це з Лесею весь час різні небезпечні події трапляються? То у їх маршрутки гальма відмовили і ведуча трохи в болоті не потонула, то різні дрібні ДТП. Це, звичайно, жарт, але дівчині треба задуматися, поки нічого серйозного не сталося.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.