Приголомшливий гранд-фінал і названо ім’я Супер Топ-моделі по-українськи (фоторепортаж)

Відбувся фінальний випуск модельного реаліті "Нового каналу ", під час якого глвная суддя Алла Костромічева назвала переможницю Суперсезона.

Подія відбулася, деякі подробиці розкриті. Але! Показ фінального випуску на ТБ буде пізніше, тому інтригу ми будемо тримати. Зате подивіться, як це було красиво – кілька фактів, які викличуть бажання подивитися шоу навіть тих, хто раніше цього не робив.

Головним елементом оформлення сцени стала величезна люстра вагою в 200 кг, прикрашена десятками тисяч камінців Сваровські. Але її неймовірне мерехтіння в світлі софітів все одно не змогло затьмарити жіночу красу на подіумі.

Бачите люстру над сценою? Її треба побачити в передачі!
Бачите люстру над сценою? Її треба побачити в передачі!

Запрошеним гостем виступав Макс Барських – не одне дівоче серце завмерло при його вигляді.

Макс Барських на сцені Супер Топ-моделі
Макс Барських на сцені Супер Топ-моделі

Головними персонажами. звичайно, були судді. Алла Костромічева в дуже епатажному вбранні, як завжди, незрівнянна: чорної оксамитове міні-плаття, ніби не дошите, грубо обрізане по краях, з виступаючою підкладкою, доповнено повітряної прозорою спідницею з тонованого в рожевий колір фатину. Брови супер-модель прикрашала сріблястими і чорними камінчиками.

Алла Костромічева
Алла Костромічева

Соня Плакидюк для себе вибрала поп-арт-версію образу королевы Єлизавети II – в пишному червоному платті з приголомшливому декольте, в білій перуці і високими напівпрозорими рукавичками бірюзового відтінку.

Образ Соні Плакидюк
Образ Соні Плакидюк

Сергій Нікітюк прийшов в брутальному total black-образі – смокінгу і чорній сорочці.

Не менш вражаюче виглядали і конкурсантки. Для головного виходу були обрані наряди від GASANOVA і Dafna May. Крім того, для кожної з дівчат були придумані по три образи, які втілила в реальність головний художник по костюмах проекту Людмила Бурлак зі своєю командою.

суддівська трійка
суддівська трійка

В якості підтримки прийшли переможниці попередніх сезонів Маша Гребенюк та Яна Кутішевська.

Переможниці минулих сезонів
Переможниці минулих сезонів Іра Ротар і Анастасія Леухина (ХТЗ)

Новинка на шоу: гранд-фінал не обмежився дефіле і фотосесіями, а дівчата отримали можливість проголосити свої промови-маніфести перед оголошенням імені переможниці. А ось його ви і дізнаєтеся, коли фінальний випуск покажуть на Новому каналі.

 

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.