Двоє на виліт: кого Ксенія Мішина вигнала в шостому випуску і романтика в проекті

Шостий тиждень шоу Холостячка позаду - в проекті залишилося 4 учасники. Хто поїхав додому?

На шостому тижні шоу Воставшая 6 молодих людей. Чоловіків посадили в автобус і повезли на Західну Україну. Разом з Ксенією поїхав і її 8-річний син Платон – спеціально для знайомства з героями шоу.

Ксенія Мішина з сином
Ксенія Мішина з сином

Чоловіки гуляли в горах з хлопчиком, каталися на квадроциклах. Сталося і подія – в один момент чотириколісний транспорт перекинувся, на щастя без травм.

У процесі поїздки, в перший же день тижня, Ксенія зрозуміла, що Ігоря Бабко більше цікавлять конкурси між чоловіками, ніж бажанням завоювати її серце. І красуня без жалю відправила його додому.

Ігор Бабко покинув шоу
Ігор Бабко покинув шоу

У Карпатах Ксенія зустрілася зі справжнісіньким мольфаром – так до тих краях називають відунів і екстрасенсів. Велика частина бесіди пройшла тет-а-тет і про що йшла мова, залишилося таємницею.

Ксенія і мольфар
Ксенія і мольфар

На церемонії троянд Ксенія захотіла наодинці поговорити з кожним претендентом. В результаті 4 учасників отримали своїм бутоньєрки, а Андрій Шатирко відправився додому. Після індивідуального побачення Ксенія понла, що між нею і Андрієм є тільки дружні відносини. Тому вона подякувала чоловіка за приємно проведений час і розпрощалася з ним.

Андрій Шатирко також пішов додому
Андрій Шатирко також пішов додому

Ось короткий зміст 6 випуску.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.