Як виглядає син Григорія Чапкіса? Несподівано з’явився на шоу “Танці з зірками “

Суперфінал самого танцювального шоу країни "Танці з зірками " був наповнений цікавими моментами, в тому числі, і новими особами, які раніше не виходили на паркет.

Грег Чапкіс – син легендарного Григорія Чапкіса. Як і батько, син теж займається хореографією, і його поява на сцені було сюрпризом – як для глядачів, так і для зоряного батька. Він дав завдання суперфіналістки станцювати хіп-хоп.

Син Чапкіса Грег на деякий час зайняв місце судді-джокера поруч зі своїм батьком

Сам Грег вже багато років живе і працює на іншому континенті. Не дивно, що його мистецтво хіп-хопу відмінно розвивається в Америці. Він ставив номери відомим зіркам, чиї імена на вустах у мільйонів, наприклад, Кеті Перрі.

Грег Чапкіс на Танцях із зірками
Грег Чапкіс на Танцях із зірками

“Я народився в родині бальников, але хіп-хоп – моє життя. Мені приємно бути в рідній країні. Я приїхав заради тата. Мені так приємний цей момент. Мій тато – жива легенда. І ми зустрілися в його світі – світі бальних танців “, – висловився на публіку Чапкіс-молодший.

Шанувальники відзначили, що він дуже схожий на свого батька, і навіть жестикулює так само.

Грег Чапкіс на Танцях із зірками сидить поруч зі своїм батьком в числі суддів: суперфінал 29 листопада 2020
Грег Чапкіс на Танцях із зірками сидить поруч зі своїм батьком в числі суддів: суперфінал 29 листопада 2020

Нагадаємо, що син Чапкіса не прийняв нову молоду дружину свого батька, так як думає, що дівчина з хореографом тільки через його грошей.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".