Як виступила переможниця “Танців з зірками” Санта Дімопулос в суперфіналі 29 листопада?

29 листопада 2020 року відбувся довгоочікуваний суперфінал найбільш танцювального шоу України "Танці з зірками ".

Довгі 14 тижнів пари танцювали, готувалися, репетирували, придумували, впадала у відчай і мотивували один одного. До фіналу дійшли тільки дві з них – найвитриваліші, найстійкіші, найпрацелюбніші. Кубок шоу на думку журі та результатами глядацького голосування віддали парі Санта Дімопулос і Макс Леонов.

Шоу результатів: 14 тиждень – Танці з зірками 2020

Багатьом шанувальникам цікаво, як же танцювала зоряна екс-віагрянки, що їй віддали кубок? З огляду на те, що вона була в культовій групі “Віа Гра “, пристрасті і харизми у неї хоч відбавляй. Цим вона вдало користувалася і на паркеті.

Санта Дімопулос і Макс Леонов – Самба – Танці з зірками 2020

У суперфіналі пари танцювали по три номери, і першим для Санти і Макса була самба. До слова, саме після першого блоку студія попрощалася з бронзовою фіналісткою цього сезону, інший екс-віагрянки Надією Мейхер.

Санта Дімопулос і Макс Леонов – Румба – Танці з зірками 2020

Другим блоком для Дімопулос і Леонова стала запальна румба, до якої у суддів були питання.

Санта Дімопулос і Макс Леонов – Фокстрот – Танці з зірками 2020

І останнім номером гарячої пантери став Фокстрот, де вона проявила чудеса своєї гнучкості і навіть знайшла чим здивувати юного сина Григорія Чапкіса Грега.

А ви дивилися “Танці з зірками “?

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".