Що буде з кубком «Танців з зірками», від якого відмовилися Санта Дімопулос і Юлія Саніна?

Фінал «Танців з зірками» 2020 став справжньою несподіванкою для всіх, адже від статусу переможця відмовилися і Санта Дімопулос, і Юлія Саніна.

Нарешті солістка української рок-групи The Hardkiss розповіла, що тепер буде з кубком. Співачка записала кілька Instagram-stories, де висловила подяку шанувальникам за підтримку, а також поділилася думкою про ситуацію, що склалася.

Юлия Санина и Дмитрий Жук
Юлія Саніна та Дмитро Жук

Незважаючи на те що в фіналі проекту перемогла Санта, під час свого виступу зірка відмовилася від перемоги та передала її Юлії. За словами екс-віагрянки, вона прийшла на шоу, вже вміючи танцювати, на відміну від Саніноъ, яка навчилася всьому практично з нуля. Саме тому Дімопулос вважає гідною нагороди не себе, а головну конкурентку.

Приймати кубок рокерша не стала:

«Ми не збираємося називати себе переможцями. Це мені абсолютно не потрібно», — сказала Юлія.

Скриншот из Instagram Юлии Саниной
Скріншот з Instagram Юлії Саніної

Оскільки нагорода за підкорення паркету залишилася без господаря, фронтвумен The Hardkiss вирішила розіграти кубок на аукціоні і передати виручені кошти на благодійність.

Крім того, Саніна попросила користувачів виражатися м’якіше і не накидатися на Санту з заявами про несправедливість перемоги. Справа в тому, що опитування в Instagram «Танців з зірками» показало, що перемогти повинна була Юлія, причому з великим відривом.

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос і Макс Леонов

А ось продюсер шоу Володимир Завадюк назвав обидві пари переможцями:

«З огляду на те, що Юля показала неймовірний прогрес, ми вирішили підтримати цю ініціативу і розділити перемогу», — підсумував він в ефірі «Сніданку на 1+1».

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.