Дорофєєва з першою сольною піснею догодила в скандал: відвертий плагіат і спів під Фонограма

Варто було надпопулярному дуету «Время и Стекло» розлучитися, як обидва виконавці почали свої сольні кар'єри - першої нову пісню презентувала Надя Дорофєєва. Тільки ось замість захоплення на дівчину звідусіль посипалися звинувачення і критика. Що пішло не так?

Співачка вирішила вперше виконати свій сингл в фіналі шоу «Танці з зірками», і за підсумком програми пісня Дорофеєвої виявилася більш обговорюваною, ніж самі переможці. На жаль, така популярність зовсім не обіцяє нічого хорошого Наді. По-перше, уважні професіонали і критики відзначили, що дівчина явно виступала під фонограму.

 ""

По-друге, мелодія пісні зовсім не оригінальна, а більше схожа на кавер однієї з пісень групи «Little Boots» під назвою «Mathematics».

 

Решта претензії були вже до образу самої співачки – занадто відвертий і «фатальний», що ніяк не в’яжеться з попереднім молодіжним амплуа Дорофеєвої. Невідомо, вона вирішила чи так оновити свій імідж самостійно або їй порадив продюсер Потап, але глядачам не сподобалося. Ситуацію скрашують тільки захоплені коментарі від колишніх фанатів, що раді будь-яких новин від Наді.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.