Ксенія Мішина сказала, кого з чоловіків вибрав її син Платон після знайомства в “холостячки “

От цікаво - співпаде симпатія хлопчика з маминим вибором?

Шоу «Холостячка» повільно наближається до свого фіналу, і головній героїні все складніше прощатися з учасниками в кінці тижня – адже від вибору буде залежати її подальша доля. Складними почуттями й міркуваннями поділилася Ксенія Мішина сьогодні, 3 грудня, в рамках великого інтерв’ю для каналу «Ходять чутки». Її інтерв’ю можна подивитися на Youtube повністю.

Інтерв'ю Ксенії Мішиной
Інтерв’ю Ксенії Мішиной

Як Платон знайомився з предендентів на батька

Найзворушливішою частиною розповіді актриси виявилися моменти про сина – в шостому випуску, який вийшов на екрані 27 листопада, з хлопчиком познайомилися все решта учасників проекту. Платон взяв участь разом з хлопцями в еко-акції з висадження дерев, а відпочивав весь чоловічий колектив в Карпатах – каталися на квадроциклах, займалися іншими чоловічими заняттями і пригощалися шкідливими смакотою.

Посадка дерев
Посадка дерев

Серед усіх учасників у хлопчика навіть з’явився свій фаворит: раніше Платону більше всіх подобався Андрій Шатирко, який на першій зустрічі найбільше спілкувався з хлопчиком і допомагав йому. А потім мама Платона Андрія відправила за межі шоу, але як друга, з яким буде рада продовжити спілкування.

 ""

Але катання на квадроциклах «розкрило» для сина Мішиной ще одного учасника – Сашу Еллерт. Вони разом весело провели час в ході цієї розваги.

Платон і Саша Еллерт на квадроциклах
Платон і Саша Еллерт на квадроциклах

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.