Присвятила перемогу померлому батьку: переможниця “Танців з зірками ” Санта Дімопулос згадала, як вперше вийшла на паркет

Вже минув майже тиждень відтоді, як шоу "Танці з зірками " закінчилося.

Це був 4 сезон відомого танцювального проекту, переможець якого вже відомий.

У цьому сезоні перемогу здобула колишня учасниця групи ВІА Гра Санта Дімопулос

Вона протягом 14 ефірів показувала високий професіоналізм, за що здобула підтримку глядачів. А судді практично завжди ставили їй високі бали. Саме тому не дивно, що кубок переможця 4 сезони дістався саме Санте і її партнеру – неповторного Максу Леонову.

Після перемоги в проекті до Санти Дімопулос збільшилася увагу з боку публіки і журналістів. Тому в своєму Інстаграм акаунті вона вирішила розповісти з чого саме почалася її танцювальна кар’єра.

Санта Дімопулос не приховувала що займається танцями з дитинства

До цього мистецтва її привчив і спонукав батько, який водив дівчинку на танці, вчив її і вселяв надію в себе. У зворушливий публікації Санта сказала, що в дитинстві коли приходила на паркет, і у неї не виходили якісь рухи, вона розбудовувалася і готова була в істериці вибігти з тренувального майданчика. Однак папа завжди знав як її заспокоїти і як мотивувати.

“У тебе все вийде, адже танець – це природний рух, це життя. Світ танцює навколо тебе, коли ти танцюєш. Просто танцюй разом з ним “, – згадує слова батька Санта Дімопулос.

Санта розповідає, що після смерті папи вона перестала займатися танцями і її життя кардинально змінилася. Проект “Танці з зірками ” і був націлений на те, щоб вона знову повернулася в цю танцювальну життя.

Санта розповідає, що коли вона вийшла на паркет, вона знову відчула себе маленькою дівчинкою, і навіть на хвилинку у неї пробігли мурашки по шкірі – їй здалося, що її батько прямо зараз дивиться на неї.

Цю перемогу екс-віагрянки Санта Дімопулос присвятила своєму померлому батькові

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос

Відзначимо, що в прямому ефірі суперфіналу шоу “Танці з зірками ” Санта Дімопулос віддала свій кубок своїй опонентці Юлії Санін. Свій вчинок Дімопулос описала просто: вона для себе вже переможниця, і вона знає про свої сильні і слабкі сторони. А Юлія Саніна росла на цьому паркеті, і показала найбільші результати, тому вона більше гідна цієї нагороди.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.