Росія на вухах від радості, що передачу Олени Малишевої “Жити здорово!” нарешті закривають

Майже легендарна програма Олени Малишевої під назвою «Жити здорово!» виходить на Першому каналі вже ціле десятиліття - перший випуск відбувся в 2010 році.

У 2020 вся команда святкувала важливий ювілей – 10-річчя.

Слідом за цим кордоном серед колег поповзли чутки про закриття програми, адже навіть якщо вважати медицину невичерпною темою, формат і багато поради злегка застаріли. Зараз за випусками «Жити здорово!» ретельно стежать тільки 2 типу глядачів: довірливі пенсіонери, свято вірять кожному слову екранного доктора, і любителі «чаду і трешу», адже все-таки багато епізодів шоу досить комічні.

Шоу Олени Малишевої
Шоу Олени Малишевої

Про все ляпи і абсолютно безглузді поради Малишевої типу «якими місцями можна пукає» ви можете прочитати за посиланням .

І обидві ці групи глядачів мають досить більш сучасних програм для вибору – навіть бабусі вже освоюють Youtube і смартфони, де можуть читати статті про радикуліті в будь-який час доби. А тримати програму заради задоволення і знущань блогерів і молоді об’єктивно невигідно.

Тим більше, що образ ведучої Олени Малишевої вже сприймається з величезним скептицизмом, а її авторитет і компетентність оскаржуються через суперечливої інформації в рамках випусків.

Кадр з передачі
Кадр з передачі

Невже «Жити здорово!» правда вичерпала себе і незабаром буде закрита?

Насправді, навіть працюють фахівці і лікарі-вчені багато в чому підтверджують факти Малишевої з телеекранів – мовляв, каже вона все правильно, так що заборонити програму як «шкідливу» точно не вийде. Варто хіба що переглянути подачу і підійти до неї серйозніше, чи що.

Нехай за прикладі співаючих органів і говорять хвороб багато ситуацій виглядають правда наочно, а сміх продовжує життя, у багатьох глядачів через таку несерйозності може з’явитися безтурботне ставлення до здоров’я. А благополуччя в цій сфері все-таки недоречно змішувати з гумором.

Мати базове розуміння медицини вкрай корисно, і цю функцію «Жити здорово!» виконує краще конкурентів. А у тих, кого бентежать своєрідні пояснення, прокидається інтерес знайти правду самому і вивчити питання ще глибше.

Так що поки професіонали на стороні теле-доктора, Олена Малишева далі буде просвіщати населення в рамках програми. Хоча керівництво телеканалу вже шукає інших, більш адекватних ведучих. З чуток, це будуть чоловік і жінка. Хтось із них лікар, а хтось – популярна медійна персона, що буде виступати недоверчевим глядачем.

Можна тільки сказати – поживемо-побачимо.

Головна ведуча програми на питання про закриття тільки посміхнулася – воно явно поки не загрожує її телешоу, все в порядку. Так що і критикам, і вірним глядачам буде за чим спостерігати далі – вона обіцяє, що попереду у «Жити здорово!» ще досить цікавих і важливих тем.

Почитайте, як Олена Малишева з «розумною поганулі, яку хлопці обходили десятою дорогою» перетворилася в доларову мільйонерку і отримала громадянство США – тільки на одній телепередачі – посилання тут .

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.