Померлі герої серіалу “Далекобійники “: вони назавжди залишаться в пам’яті телеглядачів

Серіал «Далекобійники» почав виходити на екрани в 2001 році. Він завоював всенародну любов завдяки талановитим акторам, але деяких з них уже немає в живих.

Багатосерійна кінострічка про життя і роботу звичайних водіїв вийшла 19 років тому і буквально відразу здобула велику популярність. Всього було 3 сезону серіалу, але останній сезон вийшов без участі одного з головних героїв – молодого водія Саші.

Владислав Галкін. Помер в 38 років при загадкових обставинах

Владислав Галкін
Владислав Галкін

Владислав Галкін в останні роки свого життя пристрастився до алкоголю і, як розповідають його знайомі, актор по-справжньому хворів на зіркову хворобу. У нього було багато жінок і за 38 років свого життя Владислав офіційно одружився 4 рази. 25 лютого 2010 року тіло актора було знайдено в його квартирі. Медики заявили, що він помер від гострої серцевої недостатності. Також розглядалася версія алкогольного отруєння. Однак в цю версію не вірять рідні Галкіна. Вони припускають, що їхнього сина вбили, оскільки з квартири актора пропала велика сума грошей.

Брати Віктор і Вадим Яцук. Померли у віці 58 і 61 рік відповідно від однаковою хвороби

Брати Віктор і Вадим Яцук

У «Дальнобойщиках» вони зіграли водіїв-напарників – братів-близнюків Петра і Павла Марчуків. Після завершення проекту брати померли один за іншим від однаковою хвороби – раку легенів. Віктор помер в 2012 році у віці 58 років, а Вадим – в 2016, у віці 61 рік.

Сергій Шеховцов. Помер під час прогулянки у віці 56 років

"Сергій

У серіалі у нього була другорядна роль Корнєєва. У 2018 році у віці 56 років чоловік помер під час прогулянки з собакою в парку. Причиною смерті стала зупинка смерті, хоча актор ніколи не мав проблем з серцево-судинною системою.

Петро Зайченко. Помер у віці 75 років від інфаркту  ""

У серіалі Петро зіграв роль колоритного персонажа Льоху. Актор помер в 2019 році від інфаркту. До слова, це вже був третій за рахунком інфаркт у Петра.

Віктор Проскурін. Помер у віці 68 років від хвороби легенів

Віктор Проскурін
Віктор Проскурін

Віктор Проскурін в серіалі зіграв роль Скворцова. Актор помер в 2020 році від хронічної хвороби легенів. Віктору було 68 років. Відомо, що актор багато курив, що послужило причиною розвитку хвороби.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.