Знамениті українські пари, які зійшлися на “Танцях з зірками” і щасливо живуть в любові та злагоді

На "Танцях з зірками" не тільки відкриваються танцювальні таланти, але також між декількома танцювальними парами спалахнули справжні почуття.

В кінці листопада 2020 року закінчився черговий сезон перезапуску “Танців з зірками” – це шоу, як і в середині нульових, було одним з найпопулярніших на українському ТБ. За хореографічними експериментами зірок вітчизняного шоу-бізнесу спостерігала вся країна. Але програма розвиває не тільки таланти і пластику, а й створює сім’ї.

Кого доля звела на проекті і як співпраця переросла в любов? Ми зібрали список знаменитостей, які знайшли свою любов саме на цьому танцювальному проекті.

Андрій Дикий і Лілія Ребрик

Найвідоміший союз, що склався в рамках танцювального шоу – це сім’я ведучої Лілії Ребрик та Андрія Дикого. Тоді “Танці з зірками” ще йшли по телеканалу СТБ, і далекого 2011 року всі з захопленням стежили за двома партнерами.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Володимир Ткаченко (колега Ребрик і переможець того сезону) навіть жартував за лаштунками, які гарні діти б у них і вийшли – і не прогадав! До кінця того ж року пройшла гучне весілля блондинки і хореографа, і зараз в шлюбі ростуть дві доньки.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий з дочками
Лілія Ребрик та Андрій Дикий з дочками

Павло Вишняков і Юлія Сахневич

Другий сезон шоу був примітний неабиякими пристрастями – але вогонь спалахував не тільки через скандали між учасниками і журі, а й в любовній сфері. Так роман закрутився у Юлії Сахневич і Павла Вишнякова – вони навіть в ефірах не сильно приховували прихильності один до одного.

Юлія Сахневич і Павло Вишняков
Юлія Сахневич і Павло Вишняков

Тренування від цього проходили тільки більш інтенсивно, а результати вийшла вище. Після закінчення шоу знаменитості не раз згадували один одного в своїх соціальних мережах і, може бути, зустрічаються досі.

Дмитро Дікусар та Ірина Білик

Співачка Ірина Білик на шоу теж знайшла собі молодого і красивого супутника – професійного танцюриста Дмитра Дікусара. Їхні стосунки тривали цілих три роки і весь цей час викликали постійну увагу публіки, не йдучи зі світських хронік.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар
Ірина Білик і Дмитро Дікусар

Журналісти все ворожили – коли ж “солодка парочка” нарешті одружиться. Вони і правда уклали союз в Бразилії за місцевими звичаями, але через відсутність офіційного закріплення при втраті інтересу одне до одного в 2010 році спокійно розлучилися.

Дмитро Жук і Яна Цибульська

Романтика раптом прийшла і двом колегам з шоу: хореографи Дмитро Жук і Яна Цибульська виступали в складі інших дуетів, але при цьому робота на одному майданчику раптом штовхнула їх пізнати один одного ближче.

Дмитро Жук і Яна Цибульська
Дмитро Жук і Яна Цибульська

Так раптово для всіх на одному з ефірів молодята зробили оголошення-сюрприз – вони одружилися! З тих пір танцювальна сім’я продовжує займатися улюбленою справою вже разом.

Дмитро Жук і Яна Цибульська одружилися
Дмитро Жук і Яна Цибульська одружилися

Женя Кот і Наталя Татаринцева

Ще один танцюрист з шоу, Женя Кот, виступав відразу з двома красунями української естради – Надею Дорофеєвої і Michelle Andrade. При цьому серце його підкорила гімнастка Наталя Татаринцева, запрошена як фахівець з танців на пілоні для деяких виступів.

Женя Кот і Наталя Татаринцева
Женя Кот і Наталя Татаринцева

Швидкоплинне знайомство переросло в близьке спілкування, і до кінця другого сезону хореограф вже був одружений на Наталії.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

В цьому році втратив свій статус “завидного холостяка” ще один ведучий українського телебачення Дмитро Комаров. Зірка тревел-шоу “Миру навиворіт” майже десять років подорожував по світу і не замислювався про сім’ю, поки не взяв кілька років перерви від поїздок і не вписався в танцювальний проект з Олександрою Кучеренко.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Миловидна модель швидко зачарувала ведучого, і в минулому році вони розписалися в Ізраїлі.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко одружилися
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко одружилися

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.