Осадча пустилася в танок слідом за Горбуновим, а Винник сумує за “Танцями”: веселе закулісся “Голосу країни”

Зараз в самому розпалі зйомки 11 сезону вокального шоу "Голос країни", де зібралася дуже весела компанія українських зірок.

Ведучими проекту стала сімейна пара Каті Осадчої і Юрія Горбунова, а тренерами будуть Тіна Кароль, Монатік, Надя Дорофєєва та Олег Винник. Як би шанувальники Дана Балана не хотіли, проте в цьому сезоні молдавський мачо не складе компанію своій потенційній нареченій Тіні.

Кожен із зіркових учасників радує шанувальників закулісними фото і відео, якими вони діляться в соціальних мережах. На офіційній сторінці шоу в Instagram вже з’явилася фотографія всього тренерського складу — він вийшов як ніколи різноманітним, адже у кожного великий досвід в музичній індустрії, але при цьому дуже різний.

Горбунов з Осадчою встигли попозувати на головній сцені проекту в стильних сценічних нарядах і порадувати фанатів, що перезавантаження “Голосу” буде неймовірно крутим.

Якщо на цих кадрах артисти позують більш-менш серйозно, то в Instagram-stories вони радують кумедними витівками. Так, ведуча “Світського життя” показала відео, на якому вона танцює посеред знімального павільйону, не знаючи, що її знімають на камеру.

Скріншоти з Instagram Каті Осадчої

Колегу підтримав і головний вовк країни Олег Винник, який теж пустився в танок перед тим як виходити до глядачів. За ним також можна побачити Тіну Кароль з вельми серйозним виразом обличчя.

Скріншоти з Instagram Олега Винника

Користувачі мережі не змогли прокоментувати ці відео, але можна припустити, що хореографічні таланти зірок оцінили багато прихильників.

У новому сезоні проекту зміниться звична для всіх сцена, а за лаштунками з’явиться справжній робот, який буде не тільки подавати учасникам мікрофон, але ще вимірювати температуру та дезінфікувати руки. Такі нововведення обумовлені карантином. З цієї ж причини група підтримки буде вболівати за своїх близьких онлайн, а не в залі для глядачів, як раніше.

Тепер глядачів в залі Голосу країни не буде

До слова, якщо Монатіку і Тіні Кароль участь в “Голосі” вже не в новинку, то Олег Винник сяде в легендарне червоне крісло вперше. Надя Дорофєєва раніше була наставницею в “Голосі. Діти”.