Вирішила скласти конкуренцію Олі Фреймут: Катерина Кухар розповіла, що вдома їсть руками

Прима-балерина провідного театру і суворий суддя на "Танцях з зірками " чудова Катерина Кухар відрізняється бузпречнимі манерами. Вона поділилася своїми секретами.

На сцені вона пурхає як метелик, під прицілом камер і мільйонів очей за суддівським столом “Танців”, дуже тонко і гламурно, розносить в пух і прах всі промахи учасників. На фото в розкішному вбранні красуня показує бездоганний смак, а в соцмережах ми бачимо ідилічні картинки сімейного життя. Це все про неї – про Катерину Кухар. А яка ж вона в звичайному житті?

Сім'я Еккатеріни Кухар - чоловік Олександр Стоянов, син Тимур і дочка Анастасія
Сім’я Катерини Кухар – чоловік Олександр Стоянов, син Тимур і дочка Анастасія

По вівторках на Новому каналі виходить популярне розважальне шоу “Діти проти зірок”. 15 грудня 2020 року його гостею і учасником стала незрівнянна Катерина Кухар – вона не побоялася взяти участь у веселому змаганні і навіть здатися смішною, що часто буває з зірками, яких діти ставлять в незручне становище.

Катерина Кухар на шоу "Діти проти зірок"
Катерина Кухар на шоу “Діти проти зірок”

За лаштунками передачі журналісти Нового каналу, звичайно ж, взяли в зірки інтерв’ю. Питання стосувалися в основному правил етикету, чому був присвячений батл Кухар з 9-річною учасницею Любою Глумовою.

Дівчинка, наприклад, знає коли і як застосовувати всі 55 столових приладів і навіть в шкільній їдальні дотримується суворих правила поведінки. Чим закінчиться протистояння – дивіться сьогодні, 16.12, о 19.00 на Новому каналі.

Катерина Кухар за лаштунками Нового каналу
Катерина Кухар за лаштунками Нового каналу

А за лаштунками Катерина розповіла, що спеціально вивчала етикет і манери – в Парижі, і в публічних місцях дотримується їх неухильно. А ось вдома може дати собі і рідним послаблення. Наприклад, піцу і курочку вони їдять руками (в ресторані це неприпустимо). Балерина навіть пожартувала:

Як кажуть: “Птицю і молодицю беруть руками”

Вона додала, що вдома відходить і від інших правил (тільки не кажіть Оле Фреймут) – може надіти спортивний костюм, залізти з ногами на диван і інше.

Проте, своїх дітей вона навчає всьому, що знає сама. Її дочка Анастасія вже справжня леді, вона вміє в ресторані за столом показати правильні манери.

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.