10 прихованих деталей у фільмі “Один вдома “, які помітили тільки уважні телеглядачі

Фільми "Один вдома" і "Один вдома 2" вже давно стали улюбленими новорічними та різдвяними кінокартинами для мільйонів телеглядачів в усьому світі.

Більшість людей дивилися цей фільм не один, не два і навіть не три рази. Однак далеко не всі розгледіли і помітили цікаві моменти, які не так то просто вловити.

1. На знімку подружки Базза зображено не дівчина, а хлопець в перуці. Режисер подумав, що такий жарт буде занадто жорстоким для справжньої дівчини.

 ""

2. В “Один вдома” Кевін не тільки один прокинувся в порожньому будинку на Різдво, а й, мабуть, зрозумів, що Санти не існує. Молоко і печиво, яке за традицією залишають для Санти було не зворушеним.

 ""

3. У другій частині фільму в один з кадрів потрапив Дональд Трамп. Майбутній президент США знявся у фільмі, оскільки готель, в якому проходили зйомки, належав Трампу. Він заявив, що дасть дозвіл на зйомку тільки в тому випадку, якщо теж виявиться в картині.

 ""

4. На початку фільму тато Кевіна каже, щоб той прибрав машинки, тому що “тьотя Леслі ледь не зламала собі шию “. Хлопчик запам’ятав це і використовував іграшки в боротьбі з бандитами.

 ""

5. Один з бандитів – Гаррі був одружений. У сцені, де на ньому повзає великий павук, видно обручку.

 ""

6. У першій частині «Один вдома» гангстерський фільм «Ангели з брудними душами» з сумно відомою фразою «Тримай здачу, брудна тварина» був створений виключно для «Один вдома» і не існував насправді.

 ""

7. В “Один вдома 2 ” на руці Гаррі залишився шрам від опіку, який він отримав в першій частині фільму.

 ""

8. Постер до фільму «Один вдома» (1990) був навіяний мотивами картини «Крик» Едварда Мунка.

 ""

9. У другій частині фільму Фуллер носить ту ж куртку, що носив Кевін в першій частині фільму. Мається на увазі, що Кевін виріс і віддав куртку молодшому братові.

 ""

10. Коли Гаррі вдавав із себе поліцейського, у нього на краватці був зажим в формі пістолета.

 ""

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.