Вся в білому Холостячка Ксенія Мішина готова до фінального вибору: кому пощастить – Олександру або Олексію

Романтичне телевізійне реаліті шоу "Холостячка " наближається до фінальної розв'язки. 18 грудня Ксенії належить зробити доленосний вибір і вона до нього готова.

Майже два місяці вся країна із завмиранням стежила за хвилюючими подробицями першого і унікального в світі телешоу “Холостячка “. З початкових 16 претендентів залишилося двоє – веселий, заводний Олександр Еллерт і грунтовний, серйозний Олексій Тригубенко.

Олександр Еллерт і Олексій Тригубенко
Олександр Еллерт і Олексій Тригубенко

Вибір у Ксенії дійсно складний. Але є деякі цікаві моменти, і вони в основному залишилися за кадром.

Але спочатку про дивацтва 8-го випуску. По-перше, вже двічі одружений і розлучений Саша Еллерт відмовився знайомити Ксенію зі своїми батьками, мовляв, ще рано говорити про це. Зате набивати тату, яке на все життя – не зарано (до речі, його він так і не показав).

Еллерт і Мішина
Олександр Еллерт і Мішина

Потім він познайомив холостячку зі своєю 12-річною дочкою Елею від першої дружини. І дівчинка чисто з дитячою безпосередністю запитала: Тату, а що це за шоу? Вона звикла, що батько постійно десь бере участь, а зараз їй ніхто не спромігся пояснити, що тут її тато шукає собі нову дружину.

Що цікаво, користувачі Мережі згадали – в 2016 році Саша Еллерт вже був учасником схожого шоу “Жаннапожени” з ведучою Жанною Бадоєвою. І тоді навіть зіграв зі своєю екзотичною “нареченою” Лесею весілля в Сінгапурі. На жаль, всі відео випусків з Еллертом або видалені, або недоступні в Україні, але є скрін, як Саша “набирався досвіду” перед “Холостячкою”.

Саша Еллерт і Леся на шоу "Жаннапожені" в 2016 році
Саша Еллерт і Леся на шоу “Жаннапожени” в 2016 році
"Весілля" Эллерта в Сингапурі на шоу
“Весілля” Эллерта в Сингапурі на шоу

Сама Ксенія в проморолику сказала, що Саша – це “тут і зараз”, на відміну від господарського Олексія, який “дивиться в майбутнє”.

З Олексієм теж все не так гладко. Візит додому до Олексія був пов’язаний з цілою низкою напряжних моментів. По-перше, мама дістала гостю показом сімейного альбому, що навіть її син Олексій закочував очі до стелі, висота яких в їх розкішному будинку більше 5-ти метрів.

Олексій Тригубенко і Ксенія Мішина
Олексій Тригубенко і Ксенія Мішина

По-друге, батько Олексія влаштував холостячці справжній допит з пристрастю, як коментують шанувальники шоу, не вистачало тільки праски і щура для залякування. Ксенія явно відчувала себе незатишно на цьому милому сімейному вечері.

***

На теперішній момент всі вважають, що фаворитом стане Еллерт. Є свідки, які бачили його з Ксенією вже після закінчення зйомок, а також, він зустрічав Платона зі школи, але ніяких фото не спливло.

Ксенія Мішина перед вибором
Ксенія Мішина перед вибором

А ось є інший цікавий момент. Ще в першому випуску показали анонс фіналу – там чоловік, показаний зі спини, надягає на палець Мішиної обручку. Так ось, порівнявши руки в кадрі з руками двох претендентів, напрошується висновок, що це ніяк не наманікюрені пальчики Еллерта, а ґрунтовні і надійні – Олексія Тригубенко. Чекати вже недовго.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.