На Ксенію Мішин накинулися з цькуванням через вибору в “холостячці”: “Я вибирала серцем “

Напередодні ввечері відбувся фінал всеукраїнського романтичного шоу "Холостячка ", де Ксенія Мішина нарешті визначилася з вибором своєї другої половинки.

Ним став Олександр Еллерт, 33-річний шоу-мен, актор, сценарист, комік. Шанувальники не очікували такого вибору від холостячки, адже опонент Еллерт Андрій Рибак проявив кращі якості, на думку публіки. Він піклувався, свої почуття і любов ось уже не один тиждень, але Мішина по прозаїчно сценарієм вибрала “поганого хлопця ” Олександра.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Тут же в мережі розгорілася хвиля обурень через вибору Ксенії

Ксенія вирішила ще раз прокоментувати свій вибір, і жорстко відповіла всім Хейтер.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

“Не приховую, що мені було боляче читати таку кількість токсичних і образливих коментарів на адресу мене і мого рішення лише тому, що я пішла за велінням серця “, – почала свій “лист ” до аудиторії Ксенія.

Холостячка Ксенія Мішина зробила свій вибір і розповіла, чи був сценарій на проекті
Холостячка Ксенія Мішина зробила свій вибір і розповіла, чи був сценарій на проекті

Далі вона висловилася на рахунок того, що вона обіцяла своїй багатомільйонній аудиторії зробити чесну історію, тому вона її зробила. Вона вибрала того чоловіка, якого їй підказало серце, і ні на хвилину не шкодує про свій вибір.

“Це був нелегкий шлях ні для кого з нас: ні для мене, ні для чоловіків. Коли в справу вступають емоції і почуття, а на кону твоє життя, складно покладатися тільки на логіку, погодьтеся “, – пише Мішина.

Дівчина також зазначила, що іскра між нею і її обранцем Сашком Еллерт виникла ще на початку шоу, і більшість шанувальників це помітили. Звичайно, був і певний монтаж, і вирвані з контексту фрази, але цілком картина виглядає саме так, як повинна була б виглядати.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.