Українські знаменитості показали Каті Осадчій, як прикрасили свої будинки до Нового року (відео)

Ведуча передачі "Світське життя " Катя Осадча напросилася в гості до багатьох українських зірок, щоб нам показати, як вони готуються до Нового року.

Першими ведуча відвідала будинок відомого футболіста Андрія Пятова, його дружини Юлії, трьох дочок – Даші, Мілани та Майї і маленького синочка Льва.

Багатодітне сімейство зустрічало гостю в однаковим смарагдових піжамах – виявилося, це колір майбутнього року. Ялинка у них велика – 2 метри у висоту, дуже красиво прикрашена. А 2-річний Лев має власну маленьку ялинку.

Ялинка в будинку Андрія Пятова
Ялинка в будинку Андрія Пятова

А актриса Наталя Денисенко з сином напекли ароматних імбирних чоловічків, які будуть прикрашати ялинку, а при бажанні можна і пригоститися. За словами Наталії та її чоловіка Андрія, у них є традиція вішати іграшку у вигляді мрії – в минулому році вони почепив червону машинку і тепер мають транспортний придбання. А в цьому році вже заготовили іграшковий будиночок, щоб перебратися за місто.

Ялинка Натадьі Денисенко, а на столі імбирні пряники
Ялинка Наталі Денисенко, а на столі імбирні пряники

Побувала Катя і в гостях у Влада Ями та його дружини Ліліани. Пара вирішила не купувати ялинку в будинок, а прикрасити ту, що росте у дворі їх заміського будинку. В цьому році Ліліана, яка виступає дизайнером, вибрала стримані біло-жовті відтінки.

Ялинка Влада і Ліліани Яма
Ялинка Влада і Ліліани Яма

А ось Настя Каменських вирішила взагалі відмовитися від прикрашання ялинки. Вона купила дві великі гілки і сама декорувала ними і свічками камін і обідній стіл.

Камін в будинку Насті Каменських і Потапа
Камін в будинку Насті Каменських і Потапа

Вона також розповіла, що її чоловік Потап також вирішив взяти участь в оформленні інтер’єру і купив декоративну кулю, який за кольором абсолютно випадає в загальної гами.

Настя Каменських з кулею від Потапа
Настя Каменських з кулею від Потапа

Але Настя вирішила – ну і нехай, зате він старався, а це головне.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.