Як склалися відносини Холостячки Ксенії Мішиной і переможця Олександра Еллерт після шоу

Шанувальники улюбленого шоу на СТБ дізналися головну інтригу - чи вдалося Ксенії Мішиній і Олександру Еллерту зберегти почуття, народжені в романтичному реаліті.

У випуску “Холостячка. Життя після проекту” нарешті глядачі дізналися всі подробиці відносин під час проекту і як склалося життя після закінчення зйомок.

Без перебільшення, реаліті-шоу “Холостячка” стала головним телевізійним проектом цього року. обігнавши по популярних навіть “Танці з зірками”. Як говорить статистика, фінальний епізод дивилися понад 4,5 млн глядачів, серед більше третини – чоловіки, що для такого шоу дивно. Всього глядачами першого сезону “Холостячки”, за попередніми даними стали 13 млн українців. За такі досягнення фінал шоу отримав звання в номінації “Краща програма 2020 року”.

Ведучий Холостячки Григорій Решетник
Ведучий Холостячки Григорій Решетник

Для обговорення шоу на зйомки прийшла директор творчої студії StarLightProduction Анна Калина. Вона розкрила багато цікавих подробиць.

Анна Калина на пост-шоу (зліва)
Анна Калина на пост-шоу (зліва)

Також в студії з’явилися деякі учасники: Євген Ковтуненко, Андрій Шатирко, Ігор Бабко, Андрій Рибак, Олексій Тригубенко та інші. Молоді люди не тільки поділилися ексклюзивними подробицями особистого життя, а й показали дівчат, з якими зав’язалися романтичні стосунки вже після проекту.

Учасники проекту, які взяли участь в обговоренні
Учасники проекту, які взяли участь в обговоренні

Також у випуску з’явилася одна з учасниць шоу “Холостяк” – Дана. Відкрилася одна несподівана подробиця. Плюс – музичний сюрприз від одного з учасників. І це ще не всі секрети, які ведучі відкривали один за іншим.

Цей випуск відкрив таємницю, як зараз живуть його герої і хто стане героєм 11 сезону шоу “Холостяк “.

Але про все по порядку – в нашому списку найцікавіші моменти.

***

Організатори отримали понад 10 тисяч анкет бажаючих взяти участь в шоу. Вибрали 16 молодих чоловіків.

***

Наступним Холостяком став харків’янин Михайло, йому 31 рік, він бізнесмен, власник міжнародної логістичної компанією, захоплюється спортом, альпінізмом. Він обожнює котиків і у нього вдома кілька кішок. Він шукає не красиву домогосподарку, а активну дівчину, яка хоче і буде розвиватися разом з ним.

***

Ксенія зізналася, що з того моменту, як закінчився фінал, вони з Сашею більше не розлучалися. І те, що зберегти інтригу не змогли, так як їх розшифрували в перші дні. Так і живуть разом. Саша відмінно готує і часто готує сніданки для коханої.

Я просто його люблю з усіма його перевагами і недоліками

Ксенія Мішина відповідає на питання Григорія Решетника
Ксенія Мішина відповідає на питання Григорія Решетника

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.